פבלובה מתכון קל

המטבח מציע מגוון של מתכונים מרהיבים שכל אחד יכול להכין בבית ואחד מהם הוא הקינוח האוסטרלי הייחודי והמרגש פבלובה כדי להכין פבלובה אתם זקוקים רק לכמה מרכיבים פשוטים שטעמם המרענן והקליל ישמח את הטועמים הרבים המנה הזאת עם הפנים הקצפת וליבת המרנג המתוקה מפתיעה בכל פעם מחדש ומתאימה לארוחות חגיגיות או אירוחים כשרוצים להרשים חשוב להקפיד על השלבים כדי ליהנות ממנה בפריכות המקסימלית שלה וכן להגיש עם פירות טריים שישלימו את החוויה

רשימת המצרכים להכנת פבלובה קלה ומרעננת

להכנת פבלובה צריך כמה מרכיבים בסיסיים שתוכלו למצוא בקלות במטבח שלכם לפני שמתחילים הכינו את כל מה שנדרש כדי לא להיתקע באמצע ההכנה להלן המצרכים
חלבונים מ 3 ביצים גדולות
150 גרם סוכר לבן
כפית תמצית וניל
כף אחת של קמח תירס
כף חומץ לבן
200 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
פירות טריים לפי בחירה כמו תותים קיווי ופירות יער

המרכיבים האלו יוצרים את הבסיס המושלם לפבלובה שיתאים לתבנית עגולה בגודל בינוני המרנג צריך להיות פריך מבחוץ ורך וגמיש מבפנים בעוד הקצפת והפירות יתנו לקינוח את העסיסיות הדרושה כדי להשלים את המנה באיזון טעמים מדהים

שלבי הכנת קצף המרנג

תחילת ההכנה מתמקדת במרנג הקריספי יש לקחת את החלבונים מקערה יבשה ולתת להם מכות חשמל עם המיקסר בערך חמש עד עשר דקות במהירות גבוהה במהלך ההקצפה יש להוסיף בהדרגה את הסוכר עד שהקצף נח והופך למוצק כשהמרקם מושלם יש להוסיף את הווניל קמח התירס והחומץ ולערבב בעדינות עד שהכל מתאחד

כשהקצף מוכן יש לחמם את התנור ל 120 מעלות מעלות ולהכין תבנית עם נייר אפייה את המרנג יש לשפוך בתבנית וליצור עיגול עבה עם שקע קל במרכז כדי שתוכלו להוסיף את הקצפת והפירות לאחר מכן האפייה צריכה להמשך כשעה וחצי ובסוף יש לקרר את הפבלובה בתנור מספר שעות כדי לקבל צורה מרהיבה וקלאסית

הקצפת והעברתה על המרנג

השלב הבא בהכנת הפבלובה הוא הקצפת השמנת המתוקה הקפידו להשתמש בשמנת קרה והכינו קערה ומיקסר נוספים כשהם נקיים ויבשים כדי שהשמנת תוקצף בצורה הטובה ביותר מכוונים את המיקסר למהירות בינונית עד שהקצף מתקשה ושומר על מבנה יציב יש להיות ערניים להקצפה יותר מדי העלולה לגרום לקצף להתפרק

כשהקצף מוכן יש לקחת כף או מרית ולהעביר את הקצפת שטנו את המרנג שהתקרר שימו לב לעדינות כשאתם מורחים את הקצפת כדי לא להזיק למבנה המרנג העסיסיות של הקרם תתאזן עם הקריספיות של המרנג ותוסיף למנה נופך רענן ומפנק שכדי לשדרג עם מעט תמצית וניל תורמת לאיזון המושלם של הטעמים

שילוב הפירות הטריים בעיצוב המנה

עכשיו שהבסיס מוכן הגיע הזמן להחיות את הפבלובה עם פירות טריים המותירים רושם חזותי וטעם עשיר בחרו בפירות אורגניים או הטריים ביותר שתוכלו למצוא כדי להבטיח את האיכות המקסימלית הפירות הטיפוסיים למנה זו הם תותים קיווי ואוכמניות אך ניתן לגוון ולהוסיף את הפירות האהובים שלכם

כמרחים את הפירות מומלץ לחתוך אותם לפרוסות או חתיכות קטנות על מנת להבטיח שהם יתחברו בצורה מושלמת עם הקצפת והמרנג מערבבים את ההנאה הטבעית והעסיסית של הפירות עם המנה ומסדרים בצורה אסתטית שתהפוך את הפבלובה לקינוח מרשים שלא תרצו לפספס

גישות לעיצוב והגשה יצירתית

אחרי שהשלמתם את הפבלובה אפשר להשתעשע עם העיצוב שלה כפקידה אחרונה הוסיפו לקישוט שקדים קלויים או נענע טרייה שיבליטו את המנה ויעניקו לה עניין נוסף גם שוקולדים מגורדים או שבבי קוקוס יכולים להוסיף לטקסטורה ולמראה

כשמגישים את הפבלובה בואו לידי ביטוי בסדנאות ההגשה והניחו על תחתיות יוקרתיות וקשות כדי לשמור על יציבות המנה ניתן להוסיף רוטב פירות יער או סירופ מנגו שיעזרו בהגדרת הטעמים לצד צלחות פורצלן או כלי זכוכית ייחודיים כדרך להצגת המנה במלא האלגנטיות שלה

רעיונות שדרוג לקהל צעיר וססגוני

כשאתם מתכננים להכין פבלובה עבור קהל צעיר חושבים איך לשלב אלמנטים מרתקים יותר תוסיפו סוכריות צבעוניות או אבקות מעשנות במטרה ליצור אווירה מהנה ומרגשת עבור הילדים פירות צבעוניים חתוכים באמצעות קורנים יהפכו את המנה לחגיגה אמיתית לשמחה

אתם יכולים גם להוסיף גלידת וניל בטביעות קטנות שבתורם ייצרו שילוב מרענן לצד הקצפת התוספת הזו תתאים במיוחד לימים חמים ותספק קרירות מרעננת להשלמת ההפתעה כלי הגשה בצבעים עליזים יעודדו את הקהל הצעיר לטעום ולהתנסות באוכל תוך משחק של טעמים

לסיום הכנת פבלובה היא חוויה מרגשת שמצריכה הקפדה על פרטים קטנים ודיוק בביצוע כאשר סוללים את הדרך בבחירת מצרכים טריים ושימוש נכון בתהליך האפייה והקצפה המנה המושלמת תהיה בליבו של כל ארוחה חגיגית אצלנו תגלו שהפבלובה הפכה למורשת של טעמים וריחות שתביא עניין וייחודיות למפגשים עם אורחים ולקריאה לעסקות מדהימות בפוד טו יו כשאתם צריכים עזרה צרו קשר ואנו נשמח לעזור לכם ולהעניק שירות מקיף ואישי ללקוחותינו באהבה ובמקצועיות

תמונה של אבי כהן
אבי כהן

נעים להכיר, אני אבי כהן, שף מומחה ואבא של שני ויואב. המטבח הוא נשמתי, ובאתר שלי תמצאו מתכונים שהופכים את האוכל לאמנות של ממש!

פייסבוק
ווצאפ
שתפו לחברים את המאמר!

פסטטט..
רק רצינו לעדכן
אם אתם צריכים בעלי מקצוע מומלצים

תוכלו למצוא באתר
קליבר בעלי מקצוע