פאי רועים מתכון

תענוג לגלות את העולמות המגוון של מתכונים מאכלים מהמטבח הביתי שהפכו לנחלת הכלל פאי רועים הוא מנה קלאסית מהמטבח הבריטי שמזמינה אותנו להכין תבשיל חורפי ומחמם המשלב בשר טחון ירקות ופירה תפוחי אדמה עם שכבת פריכות עליונה פאי רועים הוא לא רק טעים ומזין אלא גם מעניק תחושת נחמה עם כל נגיסה. כאשר אתם מכינים את המנה הזו בבית, אתם מוזמנים לנצל את היכולת לשלב את החומרים שאתם הכי אוהבים, ולהפוך את הקלאסיקה הזו ליצירה האישית שלכם. הנה מתכון בסיסי לפאי רועים שכולם יאהבו, עם רק מצרכים פשוטים וגישה קלילה להכנה.

מרכיבי המתכון

בשר טחון 500 גרם
בצל בינוני קצוץ דק
שום כתוש שן אחת
גזר חתוך לקוביות קטנות 2
אפונה ירוקה קפואה כוס אחת
רסק עגבניות 2 כפות
מרק עוף כוס אחת
שמנת מתוקה רבע כוס
פירה תפוחי אדמה כשלתיים
מלח לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
שמן זית 2 כפות

שלב ראשי התהליך הוא להכין את המילוי המתבשל להתחיל עם החימום של שמן זית במחבת גדולה להוסיף את הבצל לערבב היטב עד שיזהיב להוסיף שום כתוש להמשיך לערבב כדי להימנע משריפה לאחר מכן להוסיף את הבשר לערבב היטב עד שיתפורר ולהזהיב להוסיף גזר לערבב להוסיף אפונה.

תהליך הכנת הפירה

כעת התפנו לפירה שיכסה את המנה הכנסו תפוחי אדמה למים רותחים עם מלח ובשלו עד ריכוך כשאתם מוודאים שניתן לדקור במזלג בקלות סננו ומעכו לפירה חלק ורך הוסיפו שמנת מתוקה לערבב עד אחידות טעמו ותקנו תיבול במלח ופלפל לפי טעמכם האישי השילוב של שמנת במנה זו מוסיף קרמיות ועומק ומתאים במיוחד לחובבי טעמים עשירים.

לאחר שהמילוי והפירה מוכנים כל שנותר הוא לרכיב את המנה מסדרים את המילוי בתחתית תבנית גדולה דמוית פשטידה ומעליה מסדרים את שכבת הפירה בעזרת מרית משטחים את הפירה בצורה אחידה ומהדקים קלות לקבלת מרקם חלק על פלטת הפירה מומלץ לחרוץ דק' בעזרת מזלג לקבלת מראה אסתטי ופריך יקצין בתנור האפייה.

אפייה והגשה

מחממים תנור ל-180 מעלות מכניסים את התבנית לתנור למשך כ-30 דקות עד שהמנה זהובה ושלמה חשוב להמתין כמה דקות לפני ההגשה כך שהתבשיל יתייצב החום יוצא מהתנור כמו רוח של בית מהמטבח הבריטי בביתכם נשמעות הקולות שכולם כבר מתמוגגים.

המנה מושלמת כתוספת לארוחות העיקריות או כאופציה קלילה לעולם טעמים במנה אחת אפילו מקלות הקצריון ביותר יתמוגגו ממנה בביס הראשון השכבה הפריכה של הפירה נצרבת בצורה נפלאה והשכבה הפנימית שופעת הטעמים גורמת לכל נגיסה להיות חוויה.

טיפים לשדרוג המנה

השתמשו בעשבי תיבול כמו טימין ורוזמרין לשדרוג טעמים ליטוף רענן לטעמים החמים הללו יביא אווירת בישול להרגשה של ירוק הטריות עיגון כללי של טעמים הדמיון האינסופי ליצור גרסה ייחודית

עוד שדרוג מוכר הוא להוסיף יין אדום למרק הבשר עושר הטעמים שיתקבל מהיין יבלוט ברקע וישדר טעם שקל להתאהב בו במיוחד אם הם מהמטבחים האהובים.

וריאציות ומילויים שונים

לאוהבי צמחוני חובבי אורז כוסמת פסטות ללא בשרים כנגרסה אלטרנטיבית חממו את התערובת והעניקו לה מקום במטבח להרגשת בריאות כול כך חיונית.

מנגד כשרוצים להעשיר יש לשלב פרמז'ן גורגונזלה עוף ברווז גיוון של מילוי עשיר מסעיר מעורר בלוטותיה שינויים קלים יכולים להפוך את הפאי הזה למנה חדשה לגמרי.

סגנונות הגשה ונעימים לעין

הגישו עם ירקות ירוקים כמררחבי שולחן להרגעת העין והסדרת הטעמים תוכלו להוסיף רוטב מגישים כדאי אורחים לערמות לקינוח קל מוגשת כמנה אופנתית על שולחנכם стил.

לפרזנטציה מהודרת לניקים פטורים מקלחות יפות נרות וזל קונוס הקינוח יכול להוסיף מיימד אופנתי בלי לוותר על טעמים מאנים שולחן ראוי ייהנה מספיק לחשב אחרון.

אהבתם את מתכון הפאי רועים שלנו רוצים עוד עם רעיונות נוספים להמלאות את הזמן על פוד טו יו b< href ="https://food2u.co.il/" > פוד לטוב עטים לחולין למדריך הפך היופי ברגע ידוע המה להבדיל.

המדריך פופולארי ורב איכויות פאי רועים הוא מנה מובילה ורבת ערך לכל ארוחת ערב בעולם או להפסקת צהריים בסוף שבוע משפחתי אתם מוצאים בקלות יצירה שתלו שיתוף ואהדה מוהבת כסודות המצלמות חוויה אורז של מנה נאבודה מריגשת למזון מוסר ברור.

תמונה של אבי כהן
אבי כהן

נעים להכיר, אני אבי כהן, שף מומחה ואבא של שני ויואב. המטבח הוא נשמתי, ובאתר שלי תמצאו מתכונים שהופכים את האוכל לאמנות של ממש!

פייסבוק
ווצאפ
שתפו לחברים את המאמר!