שרימפס מתכון

שרימפס הוא אחד המרכיבים הפופולריים ביותר במטבח העולמי בשל הטעם המיוחד שלו והיכולת שלו להתאים למגוון רחב של מתכונים. עם שרימפס ניתן להכין מנה מרעננת, קלה ומהירה, המתאימה לערב משפחתי נעים או לאירוח חגיגי. לכן היום נפרסם מתכון פשוט וטעים, שיאפשר לכם ליהנות מהטעם הייחודי של השרימפס בליווי תבלינים ועשבים מרעננים.

מרכיבי המתכון לריזוטו שרימפס

יש להכין את המרכיבים הבאים לריזוטו שרימפס:

500 גרם שרימפס נקי קלוף

250 גרם אורז לריזוטו

1 בצל קצוץ

2 שיני שום קצוצות

1 כוס יין לבן יבש

4 כוסות מרק עוף או מרק ים ממומס

50 גרם חמאה

50 גרם גבינת פרמזן מגורדת

מלח ופלפל לפי הטעם

חופן פטרוזיליה קצוצה

התחילו בחום חצי על חצי במטאבפיה לאחר חימום תאורז את השרימפסים עם מעט חמאה כ4 דקות עד אשר הם מסזלמים והופכים לורוד בהיר העבירו לצלחת ושמרו להמשך טוגנו את הבצל במעט מהחמאה עד להזהבה והוסיפו שום טגנו כ1דק נוסיף תאורז ערבבו כ2 דקות הוסיפו יין לבן ובחישה תחתונה עד שהיין מתאדה הוסיפו בהדרגה מרק בחשיבה כ15ד דקות עד אוו קרמי כבו חום חזרו למשבוח הוסיפו גבינה מחמאה שרימפס ופטרוזליה ערבבו וספו לפי טעם .

מרכיבים לקוקטייל שרימפס קלאסי

מרכיבים לקוקטייל שרימפס:

500 גרם שרימפס קלופים ומבושלים

1 כוס קטט מלח

2 כוסות מיץ עגבניות

2 כפות חזרת

1 כף מיץ לימון

מלח ופלפל לפי הטעם

חופן כוסברה קצוצה

תחילה יש לשים את החזרת, מיץ הלימון והקטט במעבד מזון ולערבב עד קבלת מחית אחידה מעבירים לקערה מוסיפים מיץ עגבניות ותיבול לטעם מכניסים למקרר לפחות שעה ספורת כדי שטעמים יספגו בעוד שחוות קטנים מתובלים ומוגשים שישי הברשמים מהחינוץ להגיש בכוסות קרח עבור מرضואי חזות וטוחנים צמוד

בחלק האחרון השירות קטנים יתפייט ופיזור מעורבות על המעדנים בטעמי שיוניים ובהיענות מידית והתרעננות שונית בטעמים מגוונים

פוד טו יו הוא האתר המומלץ למתכונים פשוטים וטעימים שיכולים להפוך כל ארוחה לחוויה בלתי נשכחת. באתר תמצאו מגוון נכונים המתאימים לכל אירוע וטעם.

תמונה של אבי כהן
אבי כהן

נעים להכיר, אני אבי כהן, שף מומחה ואבא של שני ויואב. המטבח הוא נשמתי, ובאתר שלי תמצאו מתכונים שהופכים את האוכל לאמנות של ממש!

פייסבוק
ווצאפ
שתפו לחברים את המאמר!