עוגת ביסקוויטים מתכון

אם אתם מחפשים מתכון קל וטעים שיפנק את האורחים שלכם או שיהווה קינוח מפנק לאחר ארוחת ערב נהדרת, עוגת ביסקוויטים היא הבחירה המושלמת. עוגה זו לא רק פשוטה להכנה, אלא גם מצריכה מצרכים שיש לרוב בכל בית. החלק המשמעותי של עוגת הביסקוויטים הוא השכבות שלה – כל שכבה מקנה לעוגה טעם ומרקם ייחודיים שיכולים להפתיע כל סועד.

איך להכין עוגת ביסקוויטים מושלמת

עוגת ביסקוויטים מתאפיינת בפשטות ההכנה שלה – ללא אפייה וללא כלים מלוכלכים. קל להתחיל במצרכים הבסיסיים

1 חבילה ביסקוויטים פתי בר

2 כוסות חלב

1 כוס סוכר

2 כפות קקאו

100 גרם חמאה

לאחר שיש בידכם את המצרכים, התחילו בבישול קרם השוקולד: חממו בסיר את החלב, הסוכר הקקאו והחמאה תוך ערבוב מתמיד. כשהתערובת מבעבעת והשוקולד נמס לחלוטין, הסירו מהאש ותנו לקרם להתקרר.

בניית העוגה

הכנת עוגת הביסקוויטים מצריכה דייקנות בבניית השכבות

1. טבלו את הביסקוויטים בחלב קצרות וסדרו שכבה בתחתית התבנית

2. לאורכה של שכבת הקקאו שיצרתם, שפכו שכבה דקה על הביסקוויטים הקיימים.

חזרו על התהליך מספר פעמים כדי לקבל שכבות מרובות בהתאם לעובי הרצוי של העוגה. סיימו בשכבת שוקולד מעל.

קירור והגשה

לאחר בניית עוגת הביסקוויטים במדויק, חשוב להכניס אותה לקירור כדי לאפשר לקרמים להיספג היטב. היות ומדובר בעוגה לא אפויה, זמן השהות במקרר הוא קריטי למרקם הסופי.

השאירו למינימום 3 שעות במקרר, עדיף ללילה. ההיענות לבניית השכבות תהפוך את עוגת הביסקוויטים ליצירה ייחודית, רכה וטעימה.

שילובים נוספים

לעוגת ביסקוויטים קלאסית אפשר להוסיף עוד טעמים

נסו להוסיף שכבות של קצפת בין שכבות הביסקוויטים

תוספת של פירורי שוקולד מעל כל שכבה תוסיף לקינוח שלכם ממד נוסף

אפשר עוד להעשיר את העוגה בטעמים נוספים כמו הל, שמנת מתוקה או אפילו פרי טרי כמו תותים.

עוגה לכל אירוע

עוגת ביסקוויטים היא פתרון נהדר לכל סוגי האירועים – מפגש חברים, אירוע משפחתי או סתם כשמתחשק משהו מתוק.

זו עוגה שיכולה להתאים לגדולים וקטנים כאחד, משום שהשילובים האפשריים בה הם אינסופיים.

התאמת קישוטים לפרזנטציה

בנוסף למרכיבי הטעם, עוגה זו יכולה להיות מרשימה במראה שלה

נסו להוסיף קישוטים משוקולד מומס, ציפוי של אבקת סוכר או אפילו פירות צבעוניים מעל.

הקישוטים יקנו לה מראה ייחודי וישדרגו את המנה באופן משמעותי.

עוגת ביסקוויטים היא עוגה מושלמת למי שמחפש מתכון פשוט ומהיר להכנה, אך עם הרבה אפשרויות גיוון וטעמים עשירים. פוד טו יו מציעה לשלב טעמים ייחודיים וליצור מתכונים שיעניקו הנאה רבה לכל המשפחה. אנחנו כאן כדי לעזור במציאת המתכון המושלם שיוסיף חיים לכל מפגש אמיתי ומשמעותי.

תמונה של אבי כהן
אבי כהן

נעים להכיר, אני אבי כהן, שף מומחה ואבא של שני ויואב. המטבח הוא נשמתי, ובאתר שלי תמצאו מתכונים שהופכים את האוכל לאמנות של ממש!

פייסבוק
ווצאפ
שתפו לחברים את המאמר!